Ontslak uw gehele lichaam van binnenuit in 30 minuten, zonder medicijnen sappen of diëten. Al jaren bestuderen wetenschappers "ontgiftende methodes" na langdurig onderzoek door wetenschappers is er één conclusie: de primaire oorzaak dat mensen niet zo oud worden als vroeger is toxische materiaal dat in  ons lichaam wordt opgenomen door onze levensstijl, diëten, industriële stoffen (rook, smog, etc) en luchtvervuiling. Daarom is detoxen (ontgiften/ontslakken) reinigen van het lichaam noodzakelijk om gezond te blijven.
Volgens Amerikaanse wetenschappers is het antwoord "Spa Life detox".

Door dit systeem vindt electrolyse plaats, dat wil zeggen dat schadelijke stoffen worden geneutraliseerd en onschadelijk gemaakt en kan dan langs de natuurlijke weg, via de nieren en via de huid door middel van transpiratie worden uitgescheiden. Dit proces noemt men fysische ontgifting.

Dit Spa-life Detox systeem reinigt het lichaam en haar cellen, ons immuunsysteem wordt versterkt en ons lichaam wordt ontslakt.
Het werkt snel, effectief en zonder neveneffecten en is bewezen in duizenden gevallen. Voor optimaal resultaat is een kuur van 8-10 keer aantebevelen.