Wat is kleurenanalyse?
Een kleuradvies vertelt wat uw ideale basiskleuren zijn, zowel voor formele als voor vrijetijdskleding, wat goede accentkleuren zijn en welke metalen het mooist staan. Bij een kleuranalyse wordt gekeken naar kleuren die het beste harmoniëren met de kleur van uw huid, haar en ogen. De analyse wordt voornamelijk uitgevoerd met een zestigtal gekleurde doeken die gedrapeerd worden onder uw gezicht en over uw schouders. Door het effect van deze gekleurde doeken op de juiste wijze te interpreteren kan er tot een bepaald seizoenstype gekomen worden. Gewerkt wordt met het zes-seizoenen-systeem. Naast de vier seizoenen (zomer, winter, herfst en lente) zijn er nog de tussenseizoenen zomer-winter en lente-herfst. Alle seizoenen hebben zo hun eigen specifieke kleurkenmerken. Ontdek welke kleuren u het meest flatteren en maak altijd een flitsende eerste indruk!  Als de kleur die u draagt harmonieert met de tint van uw huid, haar en ogen dan laat het uw ogen stralen, het haar glanzen en de huid frisser lijken. De combinatie van deze drie is voor iedereen uniek.  Is uw kleurtype eenmaal bepaald, is dit voor je hele leven hetzelfde.
Op basis van je persoonlijke kleurenanalyse ontvang je een persoonlijke kleurenkaart. Waarop een impressie staat van de kleuren die ervoor zorgen dat je er ieder moment van de dag goed uit kunt zien. Deze kaart kun je gebruiken als dagelijkse ondersteuning bij het kiezen van de kleuren die je wilt dragen en als hulpmiddel om bij het winkelen een goede keuze te kunnen maken uit het kleurenaanbod. Vanaf €50,- of minder (afhankelijk van de groeps grote) kun je van het betreffende seizoen een handige kleurenwaaier in zakformaat bestaande uit 36 kleuren kopen.
'kleurenanalyse'  geïntegreerd in een arrangement  is een succesverzekerde beleving voor groepen, denkende aan vriendinnen/ vrienden, vrijgezellenfeestjes,  personeelsuitjes, moeders en (schoon)dochters uitje, etc. De gezellige en ontspannen sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Kleurenanalyse van een groepje van vier personen of meer
kleurenanalyse