Bij Wellness Instituut Lucia kunt u genieten van een heerlijke traditionele hammam behandeling. De behandeling begint met het opwarmen in de Rhassoul (Turks stoombad), vervolgens een totale lichaamsscrub (maakt de poriën vrij, reinigt en peelt de huid) met de kessa-handschoen, zeepwassing met de schuim zeepzak met pure olijfzeep. Aansluitend een heerlijke ontspannen hammam massage. Vervolgens wordt de 100% natuurlijke geneeskrachtige Rhassoul modder of Dode Zee klei aangebracht. hammam2

De modder/ klei zijn rijk aan mineralen en staan bekend om hun reinigende en revitaliserende werking, het ontspant, verkwikt en slankt het lichaam af. De stoom in de Rhassoul versterkt de heilzame werking en na 20 minuten kunt u zich in deze ruimte afdouchen. Vervolgens wordt de Arganolie in zuivere vorm ingemasseerd. Deze hoogwaardige Arganolie geeft elasticiteit aan de huid en laat deze weer mooi stralen.
Deze behandeling is een waren sensatie voor lichaam en geest, u voelt zich als herboren. Nu is het tijd voor een traditioneel kopje thee met een Turkse lekkernij als afsluiting van de hammam behandeling.  
 
Maak in het zijmenu een keuze uit één van de mogelijke behandelingen.